Eigen wensen, eigen cursus!

Er zijn wel een stuk of 20 DAW’s, duizenden VST instrumenten en ook nog honderden hardware apparaten als synthesizers, drumcomputers en workstations op de markt. Heb je nu een andere DAW dan waar wij cursussen in aanbieden, of wil je wat leren over een bepaalde VST of hardware instrument? Benader ons dan eens en wij bekijken of we je kunnen helpen met een cursus op maat.

Wij hebben zelf ervaring met diverse DAW’s, plug-ins en hardware instrumenten. Bovendien werken de meeste programma’s en instrumenten op vergelijkbare wijze, waardoor we snel in staat zijn jou verder te helpen. Wij helpen je eventueel ook met installatie of het aansluiten van kabels indien nodig, dus neig je er naar je computer uit het raam te gooien. heb je een MIDI controller die stof staat te happen, of heb je een vintage synthesizer op zolder gevonden waar je niks mee kan? Kom naar ons toe en wij helpen je met een les of cursus op maat.

Aangepaste lesduur en/of locatie

De cursus zal volledig op maat worden gemaakt en dit betekend ook dat de cursusduur zal afhangen van jouw vragen en wensen. Onderstaande tarieven gelden daarom als indicatie.
Ben je niet in staat zelf naar de Haarlemse DJ school toe te komen, of heb je installatie problemen of technische vragen over je apparatuur thuis? Dan komen wij gewoon naar jouw en geven we (een deel van) de lessen aan huis. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het installeren van je software of hardware. Reiskosten en parkeerkosten kunnen hiervoor worden doorgerekend.

Informatie

  • Dagen: Maandag t/m vrijdag op afspraak (zat. optioneel)
  • Tijden: Ochtend, middag en avond
  • Duur: 1,5 uur per les
  • Locatie: Haarlem
  • Inclusief: Korting voor vervolg lessen

Aanwezig Lesmateriaal

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Online: Klik hier
Telefoon: +31(0)6-24663588
E-mail: info@haarlemsedjschool.nl

Losse les

1,5 uur aaneengesloten les

Prijzen privé les
€90,- p.p. privé

Prijzen duo les
€60,- p.p duo

Kortlopende cursus

6 x 1,5 uur les (totaal 9 uur)

Prijzen privé les
€450,- p.p. privé

Prijzen duo les
€290,- p.p. duo

Langlopende cursus

10 x 1,5 uur les (totaal 15 uur)

Prijzen privé les
€710,- p.p. privé

Prijzen duo les
€460,- p.p. duo