Wat wil jij van ons leren?

Wij hebben bewust gekozen voor het aanbieden van de cursussen Pioneer DJ en Traktor DJ, omdat dit 2 van de belangrijkste spelers zijn in de huidige DJ markt, en omdat wij over voldoende kennis en de juiste apparatuur beschikken om jou hier mee op weg te helpen. Er zijn echter nog meer manieren om te draaien, bijvoorbeeld met vinyl, Serato DJ, Virtual DJ of zelfs Ableton Live. Ook is het mogelijk om live elementen toe te voegen aan je DJ sets zoals bijvoorbeeld een drumcomputer of Maschine.

Heb je nu zelf apparatuur gekocht en weet je niet goed hoe je dit moet gebruiken, of wil je graag je eigen live elementen toevoegen aan je DJ set, maar weet je niet goed hoe? Leg je vragen dan eens aan ons voor en wij gaan bekijken of we je op weg kunnen helpen met onze cursus op maat.

Aangepaste lesduur en/of locatie

De cursus zal volledig op maat worden gemaakt en dit betekend ook dat de cursusduur zal afhangen van jouw vragen en wensen. Onderstaande tarieven gelden daarom als indicatie.
Omdat niet iedereen in staat is om naar de Haarlemse DJ School te komen, en omdat het bij sommige technische vragen soms handiger is als wij jou in je eigen omgeving helpen, kunnen wij op verzoek ook naar je toe komen. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het installeren van je software. Reiskosten en parkeerkosten kunnen hiervoor worden doorberekend.

Informatie

  • Dagen: Maandag t/m vrijdag op afspraak (zat. optioneel)
  • Tijden: Ochtend, middag en avond
  • Duur: 1,5 uur per les
  • Locatie: Haarlem
  • Inclusief: Korting voor vervolg lessen

Aanwezig Lesmateriaal

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Online: Klik hier
Telefoon: +31(0)6-24663588
E-mail: info@haarlemsedjschool.nl

Losse les

1,5 uur aaneengesloten les

Prijzen privé les
€90,- p.p. privé

Prijzen duo les
€60,- p.p duo

Kortlopende cursus

6 x 1,5 uur les (totaal 9 uur)

Prijzen privé les
€450,- p.p. privé

Prijzen duo les
€290,- p.p. duo

Langlopende cursus

10 x 1,5 uur les (totaal 15 uur)

Prijzen privé les
€710,- p.p. privé

Prijzen duo les
€460,- p.p. duo